Nina


Nina 3 jaar oud


Nina 8 jaar oud


Klik op de onderstaande button om naar Nina's fotopagina te gaan!


Nina 3 jaar oud
Photo Tom Moerel

Nina

Nina is geboren op 26 September 2003 en helaas hebben we afscheid van haar moeten nemen op 26 Mei 2017, ze was precies 13 jaar en 8 maanden oud. ze is een dochter van Luna en was een heel speels en uitbundig hondje. In huis altijd in voor een spelletje! Tijdens de wandelingen in het duin had Nina nooit oog voor de vogeltjes of de konijntjes... Nina was altijd het liefst aan het spelen met degene die haar uitlaat! Ze vond het fantastisch als je een balletje of denneappeltjes voor haar weggooide. Het duin ligt vol met lege slakkenhuisjes en deze vond Nina helemaal leuk! Je moest ze in het zand voor haar gooien en dan probeerde zij ze te vangen. Soms had ze er wel 4 tegelijk op haar tong liggen, maar ze beett ze nooit stuk! Ook Nina hield erg van water en zwemde graag. Haar favoriete speelgoed was haar latex piepvarken "knor". Met dit speeltje kon ze wel de hele dag bezig zijn en het leukst vond ze natuurlijk als je het door de woonkamer heen ging gooien zodat ze het steeds weer bij je terug kon brengen. Eindeloos kon ze dit spelletje spelen. En ik moet zeggen dat ik haar glinsterende bruine pretoogjes dan ook nooit kon weerstaan als ze weer met haar piepvarken voor me stond.

In 2010 raakte Nina ernstig geblesseerd tijdens een wandeling in de duinen. Ze maakte een rare draaibeweging, waarbij haar standbeen bleef staan... Ze scheurde al haar spieren, banden en pezen rond haar ene heup af, waardoor de heup uit de kom lag. Ze gilde het uit van de pijn...het was zo enorm zielig! Met spoed is zij toen in het orthopedische centrum voor dieren in Amsterdam geopereerd, waarna ee lange revalidatie volgde. Ze heeft het allemaal erg goed doorstaan en is volledig genezen! Dat hadden wij niet verwacht, want de prognose was onzeker! De foto bovenaan deze pagina, "Nina 8 jaar oud" staat dan ook vol trots op deze website! Deze foto is een jaar na de operatie gemaakt en op de foto is te zien hoe mooi Nina er toen weer uit zag!

En nu... moeten we Nina helaas missen... onze lieverd is over de regenboogbrug en het gemis doet heel erg veel pijn...
Je bent nooit klaar voor dat akelige moment van afscheid nemen... en ook bij Nina ging het plotseling mis met haar gezondheid en konden we niets meer voor haar doen...
Lieve Nina... ik heb ontzettend van je genoten, je was een fantastisch hondje! Altijd lief voor alles en iedereen, vrolijk, gezellig en grappig...We missen je enorm lieve zwarte druktemaker! Voor altijd in ons hart!


Zeb van de Wilgenstulp
Courtmaster Muddy Waters
Churchgate Crusader
Courtmaster Alacazam
Churchgate Orange Harmony
Courtmaster Grotbags
Sprogmore Suchard
Courtmaster Wicked Witch
Fingolfin's Janice
Tripol's Tango Dancer
Coltrim Crackerjack of Tarling
Tripol's s.Sunny s.o.Westerhuy
Fingolfin's Gondolindrim
Helleborus Table Talk
Fingolfin's Celebrindal
Heluna van de Dollardhoeve
Willy Wagtail Caterra
Paddy's Chocoboy Caterra
HD-
Cardamine Kiwi
Cardamine Midnight Velvet
La Maya Caterra
Cardamine Kiwi
Tamyra Caterra
Cardamine Hazelnut Cracknel
Cardamine Shining Example
Cardamine Hobson's Choice
Cardamine Shining Hour
Cardamine Hazel
Cardamine Cardinal
Cardamine Black'N Sandy

copyright © Lajla Steen