Al sinds ik mij kan herinneren ben ik gek op honden. Als kind wist ik al dat als ik later groot was...mij zou omringen met meerdere hondjes in huis! Toen ik 10 jaar oud was kreeg ik mijn eerste hond. Een Engelse Cocker Spaniel. Het was een oranjeschimmel teefje, we noemden haar Ginger. Met haar is mijn interesse voor het ras begonnen. Toen al zou ik het prachtig hebben gevonden als Ginger pupjes zou krijgen. Maar mijn ouders voelde daar helemaal niets voor! Ginger is helaas niet erg oud geworden.In de winter van 1996, een paar dagen voor haar tiende verjaardag, overleed zij aan een tumor. Ik miste haar enorm, en ik vond het vreselijk stil en leeg in huis zonder hondje.

In 2001 ging mijn droom in vervulling... Ik kocht mijn eerste eigen cockertje! Luna, een chocolate teefje. Haar stamboomnaam was Heluna van de Dollardhoeve en ze was gekokt door Ute Rotgers, kennel van de Dollardhoeve. Van Luna heb ik ruim 12 en half jaar mogen genieten.
Ze was een fantastisch hondje en er gaat geen dag voorbij zonder dat ik aan haar denk en haar mis.

Ik woon met mijn cockertjes in IJmuiden, waar zij genieten van een puur huiselijk bestaan.Heerlijke wandelingen en dutjes op de bank vormen hun dagelijkse bezigheden. De cocker is een erg aanhankelijk ras, dus er wordt wat afgeknuffeld hier op een dag!
Ik woon in een woonwijk die tegen het duingebied aanligt en in deze duinen zijn wij dan ook dagelijks te vinden!
Ik wandel graag met mijn cockers...het is gezond voor mij, maar voor hun een absolute must om ze fysiek, maar ook zeker mentaal gezond te houden!
Er is niets mooiers als al die cockertjes samen te zien genieten buiten!

Veel plezier met het bekijken van mijn website en vergeet niet een berichtje in mijn gastenboek achter te laten!


Lajla

copyright © Lajla Steen